Зірочка
/ Меню
Меню

xarch-800

Щоденне меню складається відповідно до Примірного 2-х тижневого меню складеного технологами харчової промисловості УО Первомайської міської ради та затвердженого начальником УО  Первомайської міської ради

12.08.2020р.

Сніданок: Помідор свіжий 20/30

Сосиска відварна в/г т/о 40/50

Каша пшенична в’язка 90/100

Чай з цукром 150/180

Хліб з маслом та сиром 20/30 3/5 3/5

ІІ сніданок: Банани 50/65

Обід:  Ікра бурякова 40/50

Суп селянський 180/200

Биточок по-хмельницьки 50/60

Картопля тушкована 90/100

Сік фруктовий 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Вареники з картоплею та вершковим маслом 100/120-3/5

Кавовий напій з молоком 150/180

11.08.2020р.

Сніданок: Каша молочна вівсяна на згущ.молоці 180/200

Какао  з молоком 150/180

Хліб з маслом вершковим  та тв.сиром 20\30 3\5 3/5

II сніданок: сік фруктовий 70/100

Обід: Помідор свіжий 40/50

Суп з бобовими 180/200

Котлета м’ясна 50/60

Рагу овочеве 100/120

Компот із сухофруктів та родзинок   150/180

Хліб 20/30

Банани 80/100

Полуденок: Буряк тушкований 40/50

Омлет запечений 53/53

Картопляне пюре 90/100

Чай з цукром 150/180

Хліб 20/30

Печиво 20/30

 

10.08.2020р.

Сніданок: Суп молочний з кукурудзяною крупою 180/200

Кавовий напій з молоком 150/180

Хліб з маслом твердим сиром 20\30 3\5 3\5

ІІ Сніданок: Сік 70/100

Обід: Ікра овочева 40/40

Суп картопляний з макаронними виробами 180/200

Курка відварна з сметанним соусом т.о.  40/50 20/20

Картопляне пюре 100/120

Компот з сухофруктів та родзинок 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Сирники із сиру кисломолочного з сметаною та цукром 100/120 15/15

Кисіль молочний 150/180

07.08.2020р.

Сніданок:Кукурудза конс.т.о. 30/40

Сосиска відварна 38/38

Каша вівсяна з маслом вершковим 90/100

Какао з молоком 150/180

Хліб з маслом твердим сиром 20\30 3\5 3\5

ІІ Сніданок: Банани 70/70

Обід: Суп картопляний з гречаною крупою 180/200

Тефтеля м’ясна 50/60

Овочі по-карпатські 120/150

Компот з с\ф 150\180

Хліб 20\30

Полуденок:  Запіканка із сиру кисломолочного з солодким молочним соусом 120/150 20/20

Молоко кип’ячене 150/180

06.08.2020р.

Сніданок:  Суп молочний з макаронними виробами  180\200

Чай 150/180

Хліб з маслом твердим сиром 20\30 3\5 3\5

ІІ Сніданок: Сік 50\70

Обід:Помідор свіжий 40/50

Суп овочевий 180\200

Фрикаделька рибна 75/

Риба тушкована в томаті з овочами /75/75

Каша перлова з маслом вершковим 90/100

Компот з с\ф 150\180

Хліб 20\30

Банани 70/90

Полуденок: Огірок свіжий 20/20

Сосиска відварна 40/50

Картопля тушкована 90/100

Кавовий напій з молоком 150/180

Хліб 20/30

05.08.2020

Сніданок:  Суп молочний з кукурудзяною крупою 180\200

Кисіль молочний 150\180

Хліб з маслом твердим сиром 20\30 3\5 3\5

ІІ Сніданок: Сік 70\70

Обід: Суп картопляний з гороховою крупою 180\200

Оладки з печінки 60\75

Рагу з овочів 120\150

Компот з с\ф 150\180

Хліб 20\30

Апельсини 84\84

Полуденок: Огірок свіжий 50\60

Омлет 53\53

Макарони  відварні 90\100

Чай 150\180

Хліб 20\30

04.08.2020

Сніданок: Суп молочний з макаронними виробами 180\200

Чай 150\180

Хліб з маслом та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

ІІ Сніданок: Сік 70\100

Обід: Кукурудза консервована т.о. 30\40

Борщ з картоплею та капустою 180\200

Котлета м’ясна 60\75

Каша арнаутка 90\100

Компот з с\ф та родзинками 150\180

Хліб 20\30

Апельсини 100\100

Полуденок: Запіканка сирна із сиру кисломолочного з моркою та сметаною 100\100 5\7

Какао з молоком 150\180

Пиріжок з повидлом 75\75

01.08.2020

Сніданок: Галушки з сметаним соусом 100/120-15/20

Кавовий  з молоком 150/180

Хліб з маслом та тв.сиром  20\30 – 3\5 -3/5

II сніданок: Апельсини 60/70

Обід: Капуста тушкована 50/60

Суп з рибною консервою 180/200

Плов з м’ясом 120/150

Компот із сухофруктів 150/180

Хліб 20/30

Полуденок:  Фрикаделька рибна 50/75

Каша кукурудзяна (в’язка) 90/100

Чай з цукром 150/180

Хліб 20/30

 

31.07.2020

Сніданок: Запіканка з морквою та медом 150/180-5/5

Какао з молоком 150/180

Хліб з маслом та тв.сиром  20\30 – 3\5 -3/5

II сніданок: Банани /70

Апельсини 60/

Обід: Борщ з картоплею та капустою 180/200

Перець фарширований 130/160

Компот із сухофруктів 150/180

Хліб 20/30

Полуденок:  Огірок св. 40/40

Каша ячмінна ( в’язка) 90/100

Сосиска відварна в/г т/о 40/50

Чай з цукром 150/180

Булочка здобна

30.07.2020

Сніданок: Каша молочна манна (на згущ.молоці) 150/180

Чай з цукром 150/180

Хліб з маслом та сиром 20/30-3/5-3/5

ІІ сніданок : Сік фруктовий 70/80

Обід: Огірок свіжий 40/50

Суп овочевий 180/200

Биточок рибний 50/60

Каша пшенична “Арнаутка ” 90/100

Компот із сухофруктами 150/180

Банани 50/60

Хліб 20/30

Полуденок: Вареники з картоплею та маслом верш. 100/120-3/5

Кавовий напій з молоком 150/180

29.07.2020

Сніданок: Помідор свіжий 40/50

Сосиска відварна т/о в/г  40/50

Каша ячмінна в’язка 90/100

Чай з цукром 150/180

Хліб з маслом та сиром 20/30-3/5-3/5

ІІ сніданок: Сік фруктовий 70/90

Обід:  Ікра бурякова 40/50

Суп селянський 180/200

Котлета м’ясна 50/60

Картопля тушкована 90/100

Компот із сухофруктами 150/180

Хліб 20/30

Банани 70/90

Полуденок: Суп молочний з макаронами 180/200

Какао з молоком 150/180

Печиво 30/35

28.07.2020

Сніданок: Суп молочний вівсяний 150/180

Кавовий напій  з молоком 150/180

Хліб з маслом та тв.сиром 20\30 – 3\5 -3/5

II сніданок: Сік фруктовий 50/70

Обід:  Помідор свіжий 50/60

Суп гороховий 180/200

Биточок по-хмельницьки 50/60

Рагу овочеве 100/120

Компот із сухофруктів 150/180

Апельсини 80/100

Хліб 20/30

Полуденок:  Буряк тушкований 40/50

Омлет запечений 53/53

Картопляне пюре 90/100

Какао з молоком 150/180

Хліб 20/30

Булочка здобна

27.07.2020

Сніданок: Каша молочна (манна) 150/180

Какао  з молоком 150/180

Хліб з маслом та тв.сиром 20\30 – 3\5 -3/5

II сніданок: Апельсини 50/60

Обід: Помідор свіжий 30/40

Суп з макароними виробами 180/200

Котлета рибна 50/

Риба жарена /75

Картопляне пюре 90/100

Компот із сухофруктів 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Запіканка сирна з сметаним соусом 90/100-10/10

Кисіль молочний 150/180

Хліб з медом 20/20-5/5

Булочка здобна

24.07.2020

Сніданок: Запіканка сирна з медом 90/100-5/5

Кавовий напій з молоком 150/180

Хліб з маслом та тв.сиром 20\30 – 3\5 -3/5

II сніданок: Сік фруктовий 50/70

Обід: Суп з перловою крупою 180/200

Перець фарширований 105/130

Компот із сухофруктів 150/180

Апельсини 70/80

Хліб 20/30

Полуденок: Оладки із кабачків 50/60

Чай з цукром 150/180

Булочка здобна

23.07.2020

Сніданок: Суп молочний пшоняний на згущ.молоці 150/180

Чай з цукром 150/180

Хліб з маслом та сиром 20/30-3/5-3/5

ІІ сніданок: Сік фруктовий 50/70

Обід: Огірок свіжий 40/45

Суп з овочами 180/200

Котлета рибна 50/

Риба жарена /75

Рагу із овочів 100/120

Компот із сухофруктів 150/180

Банани 85/100

Хліб 20/30

Полуденок : Кукурудза консервована 20/30

Сосиска відварна 35/45

Картопляне пюре 90/100

Какао з молоком 150/180

Хліб 20/20

Булочка здобна

22.07.2020

Сніданок: Галушки із кисл. сиру та сметаним соусом 100/120-15/20

Чай з цукром 150/180

Хліб з маслом 20\30 – 3\5

II сніданок: Сік фруктовий 70/90

Обід: Капуста тушкована 50/60

Суп з гречаною крупою  180/200

Фрикаделька м’ясна 40/55

Картопляне пюре 90/100

Компот із сухофруктів 150/180

Апельсини 70/80

Хліб 20/30

Полуденок: Омлет запечений 53/53

Сосиска відварна 30/40

Огірок св. 30/40

Кавовий напій з молоком 150/180

Булочка здобна

21.07.2020

Сніданок: Суп молочний з макароними виробами 180/200

Кавовий напій з молоком 150/180

Хліб з маслом 20\30 – 3\5

II сніданок: Банани 70/80

Обід: Помідор свіжий 40/50

Борщ з картоплею та капустою 180/200

Котлета м’ясна 50/60

Каша гречана 90/100

Сік фруктовий 120/150

Хліб 20/30

Полуденок: Запіканка з морквою та сметаним соусом 100/120-10/20

Какао з молоком 150/180

Булочка здобна

20.07.2020

Сніданок: Каша молочна (кукурудзяна) на згущ.молоці 150/180

Какао з молоком 150/180

Хліб з маслом та тв. сиром  20\30 – 3\5 – 3/5

II сніданок: Сік фруктовий 50/70

Обід: Буряк тушкований 40/50

Суп з макароними  виробами 180/200

Плов з м’ясом 120/160

Компот із сухофруктами та родзинками 150/180-5/5

Печиво 30/40

Хліб 20/30

Полуденок: Рагу із овочів 100/120

Биточок рибний 50/60

Чай з цукром 150/180

Булочка здобна

17.07.2020

Сніданок: Каша пшоняна (в’язка) 90/100

Сосиска в/г т/о 25/30

Какао з молоком 150/180

Хліб з маслом та тв. сиром  20\30 – 3\5 – 3/5

II сніданок: Апельсини 70/80

Обід: Помідор свіжий 40/50

Борщ з картоплею та капустою 180/200

Макаронні вироби 90/100

Биточок рибний 50/60

Компот із сухофруктами та родзинками 150/180 – 5/5

Хліб 20/30

Полуденок: Сирники з морквою та  сметаним соусом 100/120-10/10

Молоко кип’ячене 150/180

Булочка здобна

16.07.2020

Сніданок: Каша молочна манна на згущ молоці 150/180

Кавовий напій з молоком 150/180

Хліб з маслом та тв. сиром  20\30 – 3\5 – 3/5

II сніданок: Банани 75/85

Обід: Суп з рибною консервою   180/200 – 30/30

Перець фарширований з м’ясом та рисом і сметаною 130/160-5/7

Сік фруктовий 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Каша кукурудзяна в’язка 90/100

Огірок свіжий 30/35

Яйце відварне 40/40

Чай з цукром 150/180

Хліб 20/30

Булочка здобна

15.07.2020

Сніданок: Огірок свіжий 40/50

Сосиска відварна т/о 40/50

Каша пшенична “Арнаутка” 90/100

Хліб з маслом 20/30 3/5

ІІ сніданок: Апельсини 70/80

Обід: Буряк тушкований 40/50

Суп селянський 180/200

Курка відварна 50/60

Картопля тушкована 90/100

Компот із сухофруктів 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Запіканка з морквою та медом  100/120 – 10/10

Кавовий напій з молоком 150/180

Булка  здобна

14.07.2020

Сніданок: Суп молочний вівсяний 150/180

Какао з молоком 150/180

Хліб з маслом та сиром  20\30 3\5 3/5

ІІ сніданок: Банани 80/100

Обід: Помідор свіжий 40/50

Суп  з бобовими 180/200

Биточок по-хмельницькі 50/60

Рагу із овочів 100/120

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Кукурудза консер. т/о 20/20

Картопляне пюре 90/100

Омлет запечений 53/53

Чай з цукром 150/180

Булка здобна

13.07.2020

Сніданок: Каша гречана  180/200

Котлета куряча 30/40

Чай з лимоном 150/180-3/5

Хліб з маслом та сиром  20\30 3\5 3/5

II сніданок: Сік фруктовий 50/70

Обід: Суп  картопляний з макароними виробами  180/200

Картопляне пюре 90/100

Биточок  рибний 50/60

Компот з сухофруктів  150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Запіканка із кисл. сиру та сметаним соусом 90/100-10/10

Кавовий напій  з молоком 150/180

Булка здобна

10.07.2020

Сніданок: Каша молочна (манна) 180/200

Чай з лимоном 150/180-3/5

Хліб з маслом та сиром  20\30 3\5 3/5

II сніданок: Апельсини 60/80

Обід: Огірок свіжий 40/50

Суп  рисовий з сосискою 180/200

Рагу із кабачків 100/120

Котлета рибна 50/60

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Запіканка з морквою та сметаним соусом 100/10-10/10

Какао з молоком 150/180

Булка здобна

09.07.2020

Сніданок: Суп молочний з макаронами на згущ.молоці  180/200

Какао з молоком 150/180

Хліб з маслом та сиром  20\30 3\5 3/5

II сніданок: Банани 80/85

Обід: Суп  з овочами  180/200

Перець фарширований 55/105

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Помідор свіжий 30/35

Картопляне пюре 90/100

Сосиска відварна 40/50

Чай з лимоном 150/180-3/5

Булка здобна

08.07.2020

Сніданок: Суп молочний з крупою (пшоняна) 180/200

Какао з молоком 150/180

Хліб з маслом та сиром  20\30 3\5 3/5

II сніданок: Банани 80/100

Обід: Капуста тушкована 50/60

Суп з консер. зеленим горошком 180/200

Котлета м’ясна 50/60

Картопляне пюре 90/100

Сік фруктовий150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Омлет запечений з сосискою 45/65

Помідор свіжий 50/60

Чай з лимоном 150/180-3/5

Булочка

 

07.07.2020

Сніданок: Суп молочний з макароними виробами 180/200

Какао з молоком 150/180

Хліб з маслом та сиром  20\30 3\5 3/5

II сніданок: Сік фруктовий 80/100

Обід:  Огірок свіжий 20/30

Борщ з картоплею та капустою 180/200

Котлета м’ясна 50/60

Каша гречана 100/120

Компот із сухофруктів 150/180

Хліб 20/30

Апельсини 80/100

Полуденок: Сирники із кисломол. сиру та сметаною 100/120-10/20

Чай з цукром та лимоном 150/180-3/5

Булочка

 

06.07.2020

Сніданок: Каша молочна (вівсяна) на згущ.молоці 150/180

Чай з цукром 150/180

Хліб з маслом  20\30 3\5

II сніданок: Апельсини 50/70

Обід : Капуста тушкована 50/60

Суп картопляний з макароними виробами 180/200

Плов з курячим м’ясом 120/160

Сік фруктовий 120/150

Хліб 20/30

Полуденок : Биточок рибний  50/60

Картопляне пюре 90/100

Огірок 30/30

Какао з молоком 150/180

Печиво(цукрове) 20/30

Булочка

03.07.2020

Сніданок : Галушки сирні з сметаним соусом 120\140 – 15/20

Молоко кип’ячене 150/180

Хліб з маслом  20\30 3\5

II сніданок: Апельсини 60/70

Обід:  Помідор свіжий 30/40

Борщ з картоплею та капустою 180/200

Котлета м’ясна 60/75

Макарони з сиром 100/100

Компот із сухофруктів 150/180

Хліб 20/30

Полуденок : Оладки із кабачків 100/100

Сосиска відварна 30/30

Кавовий напій з молоком 150/180

 

02.07.2020р.

Сніданок: Суп молочний з маною крупою 180/200

Чай з лимоном 150/180-5/5

Хліб з маслом та твердим сиром 20/30/3/5/3/5

II сніданок: Банани /75

                         Апельсини 50/

Обід: Помідор свіжий 30/40

Суп з бобовими 180/200

Риба жарена /75

Котлета рибна 75/

Картопляне пюре 90/100

Сік фруктовий 120/150

Хліб 20/30

Полуденок: Запіканка з кисл. сиру та сметаним соусом 90/100-10/10

Какао з молоком 150/180

01.07.2020р.

Сніданок: Суп молочний з макаронними виробами 180/200

Чай 150/180

Хліб з маслом вершковим та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

II Сніданок: Банани 100/100

Обід: Ікра кабачкова 30/40

Суп селянський 180/200

Биточки по-хмельницікі 60/70

Картопля тушкована 100/120

Компот з сухофруктів та родзинок 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Огірок свіжий 30/40

Сосиска відварна 40/50

Каша пшенична з маслом вершковим 90/100

Кавовий напій з молоком 150/180

Хліб 20/30

30.06.2020р.

Сніданок: Суп молочний з вівсяний з родзинками на згущеному молоці 180/200

Чай з лимоном 150/180 5/5

Хліб з маслом вершковим та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

II Сніданок: Сік 120/150

Обід: Ікра кабачкова 30/40

Суп картопляний з гороховою крупою та куркою 180/200 20/20

Биточок м’ясний 60/75

Каша перлова з маслом вершковим 90/100

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20/30

Печиво 20/30

Полуденок: Капуста тушкована 50/60

Омлет 53/53

Картопляне пюре 90/100

Какао на молоці 150/180

Хліб 20/30

26.06.2020р.

Сніданок: Запіканка сирна з молочним соусом 125/150 20/20

Молоко кип’ячене 150/180

Хліб з маслом вершковим та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

II Сніданок: Сік 50/50

Обід: Ікра кабачкова 30/30

Суп картопляний з рибними консервами 180/200 18/18

Тефтеля м’ясна 60/70

Картопляне пюре 90/100

Компот з с/ф  150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Оладки з медом 120/150

Кавовий напій на згущеному молоці 150/180

25.06.2020р.

Сніданок: Суп молочний з макаронними виробами   180/200

Чай з лимоном 150/180 5/5

Хліб з маслом вершковим та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

II Сніданок: Сік 120/150

Обід: Капуста смажена в яйці 30/40

Суп овочевий 180/200

Биточок рибний 60/75

Картопляне пюре 100/120

Компот з с/ф та родзинок 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Сосиска відварна 32/32

Рагу з овочів 120/150

Кавовий напій на згущеному молоці 150/180

Хліб 20/30

24.06.2020р.

Каша молочна пшоняна 150/180

Кавовий напій з молоком 150/180

Хліб з маслом вершковим та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

II Сніданок: Банани 90/90

Обід: Помідор свіжий 42/42

Суп картопляний з зеленим горошком 180/200

Котлета куряча 50/60

Картопляне пюре 100 120

Компот з с/ф та родзинок 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Кабачки тушковані в сметані 50/60

Омлет 53/53

Сосиска відварна 40/50

Чай з лимоном 150/180 5/5

Хліб 20/30

23.06.2020р.

Сніданок: Суп молочний з макаронними виробами   180/200

Чай 150/180

Хліб з маслом вершковим та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

II Сніданок: Банани 75/75

Обід: Помідор свіжий 30/40

Борщ з картоплею та капустою 180/200

Котлета м’ясна 60/75

Каша гречана з маслом вершковим 90/100

Сік 120/150

Хліб 20/30

Полуденок: Сирники із моркви з сметаною 120/150 10/10

Кисіль молочний 150/180

22.06.2020р.

Сніданок: Суп молочний з вівсяною кр.та родзинками  180/200

Какао з молоком 150/180

Хліб з маслом вершковим  20\30 3\5

II Сніданок: Сік 100/150

Обід: Ікра кабачкова 30/40

Суп картопляний з макаронними виробами  180/200

Плов з м’ясом 120/150

Компот з с/ф 150/180

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Горошок конс.т.о.30/40

Фрикаделька рибна 60/75

Картопля відварна з маслом вершковим  100/120

Чай 150/180

Хліб 20/30

19.06.2020р.

Сніданок: Суп молочний з макаронними виробами   180/200

Кавовий напій на згущеному молоці 150/180

Хліб з маслом вершковим  20\30 3\5

II Сніданок: Банани 89/89

Обід: Ікра кабачкова 20/30

Суп картопляний з перловою кр.та рибними консервами 180/200 20/20

Курка відварна 40/50

Каша гречана 90/100

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20/30

Апельсини 90/90

Полуденок:  Кукурудза конс.т.о.20/30

Тефтеля рибна 60/75

Картопляне пюре 90/100

Чай 150/180

Хліб 20/30

18.06.2020р.

Сніданок: Суп молочний рисовий  180/200

Чай з лимоном 150/180 6/6

Хліб з маслом вершковим  20\30 3\5

II Сніданок: Банани 80/80

Обід: Буряк тушкований 50/60

Борщ з картоплею та капустою 180/200

Оладки з печінки 60/70

Макарони відварні з маслом вершковим 100/120

Сік 150/150

Хліб 20/30

Полуденок: Запіканка із сиру кисломолочного з морквою та сметаною 140/150 10/10

Какао з молоком 150/180

Пиріжок з повидлом 75/75

17.06.2020

Сніданок: Суп молочний пшоняний 180/200

Кавовий напій з молоком 150/180

Хліб з маслом вершковим та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

II Сніданок: Апельсини  70/70

Обід: Огірок 70/70

Суп картопляний з кльоцками 180/200

Биточки хмельницькі 60/70

Капуста тушкована з картоплею 100/120

Сік фруктовий 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Омлет запечений з сосискою 50/50

Оладки з кабачків з сметаною 100/120 9/9

Чай з лимоном 150/180 5/5

Хліб 20/30

16.06.2020р.

Сніданок: Ікра кабачкова 20/30

Яйце відварне 20/40

Каша гречана 90/100

Какао на молоці 150/180

Хліб з маслом вершковим та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

II Сніданок: Сік 70/70

Обід: Буряк тушкований 50/75

Суп гороховий 180/200

Фрикаделька рибна 75/

Риба жарена /75

Картопляне пюре 100/120

Чай з лимоном 150/180 5/5

Хліб 20/30

Полуденок: Сосиска відварна 50/60

Макарони відварні 90/100

Кавовий напій з молоком 150/180

Хліб 20/30

15.06.2020р.

Сніданок: Суп молочний з вівсяною крупою на згущеному молоці 180/200

Какао на згущеному молоці 150/180

Хліб з маслом вершковим та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

II Сніданок: Сік 50/70

Обід: Капуста тушкована 50/50

Суп картопляний з макаронними виробами 180/200

Котлета м’ясна 50/75

Каша рисова 90/100

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Сирники із сиру кисломолочного з сметанним соусом 100/120 15/15

Кавовий напій з молоком 150/180

Печиво 10/15

12.06.2020р.

Сніданок: Сосиска відварна 20/20

Огірок свіжий 31/31

Макарони відварні 90/100

Чай з лимоном 150/180 5/5

Хліб з маслом вершковим та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

II Сніданок: Банани 50/50

Обід: Капуста тушкована 50/50

Суп картопляний з рибними консервами 180/200

Курка відварна 50/50

Каша гречана 90/100

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Галушки сирні з молочним соусом 120/140 30/30

Молоко кип’ячене 150/180

Печиво 10/10

11.06.2020р.

Сніданок: Сосиска відварна 30/40

Каша арнаутка з маслом вершковим 90/100

Кавовий напій з молоком 150/180

Хліб з маслом вершковим та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

II Сніданок: Банани 50/50

Обід: Огірок свіжий 30/40

Суп з кльоцками 180/200

Печеня по-домашньому 125/175

Сік 120/150

Хліб 20/30

Полуденок: Оладки з кабачків та моркви з сметаною 100/100 10/10

Чай з лимоном 150/180 5/5

Хліб з повидлом 20/30 10/15

10.06.2020р.

Сніданок: Ікра кабачкова 20/30

Омлет 53/70

Каша кукурудзяна 90/100

Чай з лимоном 150/180 5/5

Хліб з маслом вершковим та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

II Сніданок: Сік 50/70

Обід: Горошок конс.т.о. 20/30

Борщ з картоплею та капустою 180/200

Биточок рибний 60/

Риба тушкована в томаті з овочами /75/75/

Картопляне пюре 90/100

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20/30

Апельсини 65/65

Полуденок: Пиріжок із сиром кисломолочним 120/150

Молоко кип’ячене 150/180

 

09.06.2020

Сніданок: Каша молочна манна на згущеному молоці 150/180

Кавовий напій на згущеному молоці 150/180

Хліб з маслом вершковим та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

II Сніданок: Сік 50/70

Обід: Буряк тушкований 50/50

Суп картопляний з рибними консервами 180/200 20/20

Рагу із свинини 150/175

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Галушки сирні з сметанним соусом 100/120 10/15

Кисіль молочний 150/180

Хліб з медом 20/30 10/15

05.06.2020р.

Сніданок: Омлет 53/70

Каша гречана 90/100

Кавовий напій з молоком 150/180

Хліб з маслом вершковим 20/30 3/5

II Сніданок: Сік 70/70

Обід: Буряк тушкований 40/50

Суп селянський 180/200

Печеня по-домашньому 110/150

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Лапшевнік із сиру кисломолочного з маслом вершковим 130/140 3/4

Молоко кип’ячене 150/180

Печиво 10/15

04.06.2020

Сніданок: Суп молочний з рисовою крупою 180/200

Чай 150/180

Хліб з маслом вершковим та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

II Сніданок: Сік 50/70

Обід: Борщ з картоплею та капустою 180/200

Капуста тушкована 40/50

Биточки хмельницькі 50/70

Макарони відварні 90/100

Компот з с/ф 150/180

Сухарики  (до супу) 15\20

Хліб 15\20

Полуденок: Запіканка сирна з молочним соусом 100/120 20/30

Какао з молоком 150/180

Печиво 15/20

03.06.2020 р.

Сніданок: Суп молочний з пшоняною крупою 180\200

Какао з молоком 150\180

Хліб з повидлом 20\30 10\15

ІІ Сніданок: Апельсини 81\81

Обід: Суп з кльоцками 180\200

Котлета м’ясна 50\60

Рагу з овочів 100\120

Компот з с\ф 150\180

Сухарі (до супу) 15\20

Хліб 15\20

Цукерки 30\30

Полуденок: Буряк тушкований 40\50

Биточок рибний 30\60

Картопляне пюре 90\100

Чай 150\180

Хліб 20\30

02.06.2020р.

Сніданок: Суп молочний з макаронними виробами 180/200

Кавовий напій з молоком 150/180

Хліб з маслом вершковим та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

II Сніданок: Апельсини 100/100

Обід: Капуста тушкована 30/30

Суп картопляний з гороховою кр.180/200

Котлета рибна 60/

Риба тушкована в томаті з овочами /75/75/

Картопляне пюре 90/100

Компот з с/ф 150/180

Сухарики ( до супу) 15/20

Хліб 15/20

Полуденок: Кукурудза конс.т.о.15/20

Макарони з твердим сиром 90/100 15/15

Чай 150/180

Хліб 20/30

01.06.2020р.

Сніданок: Каша манна молочна на згущеному молоці 150/180

Какао на згущеному молоці 150/180

Хліб з маслом вершковим та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Обід: Суп картопляний з макаронними виробами 180/200

Котлета м’ясна 50/60

Капуста тушкована з картоплею 100/120

Сік фруктовий 150/180

Сухарики ( до супу) 15/20

Хліб 15/20

Полуденок: Буряк тушкований 50/50

Омлет 53/53

Чай 150/180

Хліб 20/30

Печиво 20/30