Зірочка
/ Меню
Меню

xarch-800

Щоденне меню складається відповідно до Примірного 2-х тижневого меню складеного технологами харчової промисловості УО Первомайської міської ради та затвердженого начальником УО  Первомайської міської ради.

18.09.2020р.

Сніданок: Запіканка сирна з родзинками та повидлом 100/120 10/15

Кисіль молочний 150/180

Хліб з маслом вершковим  та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Обід: Ікра баклажанова 50/50

Суп картопляний з перловою кр.та рибними консервами 180/200 30/30

Тефтеля м’ясна 60/75

Капуста тушкована з картоплею 100/120

Компот з с/ф та родзинками 150/180

Хліб 20/30

Банани 62/62

Полуденок: Каша молочна з рисовою крупою та цукром 150/180 3/5

Чай 150/180

Пиріжок з яблуком 100/120

17.09.2020р.

Сніданок: Суп молочний з макаронними виробами 180/200

Какао з молоком 150/180

Хліб з маслом вершковим  та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Печиво 20/20

Обід: Суп із овочів з сосискою 180/200 18/18

Перець фарширований м’ясом та рисом з сметан.-томатним соусом 110/120 30/30

Компот з яблук 150/180

Хліб 20\30

Банани 60/70

Полуденок: Яйце відване 20/20

Оладки з кабачків 110/110

Картопляне пюре 100/120

Чай 150/180

Хліб 20/30

16.09.2020 р.

Сніданок: Огірок свіжий 50\60

Сосиска відварна 40\50

Каша арнаутка 90\100

Чай 150\180

Хліб з маслом та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Обід: Капуста цвітна відварна з маслом вершковим 30\30

Суп гороховий з куркою 180\200 20\20

Биточок рибний 60\

Риба смажена \75

Картопляне пюре 100\120

Кисіль з яблук 150\180

Хліб 20\30

Полуденок: Вареники з картопляним фаршем з сметаною т.о. 100\120 10\10

Кавовий напій з молоком 150\180

Хліб з повидлом 20\30 5\10

15.09.2020р.

Сніданок: Суп молочний з макаронними виробами 180/200

Какао з молоком 150/180

Хліб з маслом вершковим  та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Обід: Помідор свіжий 40/50

Борщ з картоплею та капустою 180/200

Шніцель м’ясний 60/75

Каша гречана 90/100

Чай з лимоном 150/180 2/2

Хліб 20/30

Полуденок: Сирники із сиру кисломолочного з солодким молочним соусом 75/100 20/30

Ряжанка 190/200

Хліб з медом 20/30 5/10

14.09.2020р.

Сніданок: Суп молочний з вівсяною  кр.180/200

Кавовий напій з молоком 150\180

Хліб з маслом вершковим  та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Печиво 15/18

Обід: Ікра кабачкова 40/50

Суп картопляний з макаронними виробами 180/200

Плов з курячим м’ясом 125/150

Компот з с/ф та родзинок 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Котлета рибна 60/75

Кукурудза конс.т.о. 40/50

Картопляне пюре 100/120

Чай з лимоном 150\180 4\5

Хліб 20/30

11.09.2020р.

Сніданок: Суп молочний з пшоняною кр.180/200

Чай з лимоном 150\180 4\5

Хліб з маслом вершковим  та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Печиво 20/20

Обід: Горошок конс.т.о. 30/30

Борщ з капустою та картоплею 180/200

Рагу із курки 150/175

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20/30

Полуденок: Запіканка сирна з родзинками та молочним соусом 80/100 20/30

Какао з молоком 150/180

Хліб з повидлом 20/30 10/10

10.09.2020 р.

Сніданок: Каша манна молочна на згущеному молоці 150\180

Чай з лимоном 150\180 4\5

Хліб з маслом вершковим  та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Обід: Капуста тушкована 40\50

Суп картопляний з гречаною крупою 180\200

Котлета рибна 75\

Риба смажена \75

Картопляне пюре 100\120

Компот з с\ф та родзинками 150\180

Хліб 20\30

Банани 101\101

Полуденок: Кукурудза консервована т.о. 40\50

Яйце відварне в крутую 20\40

Оладки з кабачків з сметаною т.о. 80\90 10\10

Кавовий напій з молоком 150\180

Хліб 20\30

09.09.2020р.

Сніданок: Помідор свіжий 45/60

Сосиска відварна 40/40

Каша гречана з маслом вершковим 90/100

Чай з цукром 150/180

Хліб з маслом вершковим  та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Обід: Ікра баклажанова 50/60

Суп із овочів з рибними консервами 180/200 15/15

Биточки хмельницькі 60/70

Картопля тушкована 90/100

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20\30

Яблуко свіже 100/110

Полуденок: Суп молочний з макаронними виробами на згущеному молоці 180/200

Кавовий напій на згущеному молоці 150/180

Пиріжок з повидлом 75/75

08.09.2020р.

Сніданок: Суп молочний рисовий на згущеному молоці 180/200

Какао з молоком 150/180

Хліб з маслом вершковим  та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Обід: Огірок свіжий 45/45

Суп картопляний з зеленим консервованим горошком 180/200

Биточок м’ясний 60/75

Рагу із овочів 100/120

Сік фруктовий 150/150

Хліб 20\30

Полуденок: Буряк тушкований 40/50

Омлет запечений з сосискою 45/65

Картопляне пюре 100/120

Чай 150/180

Хліб 20/30

07.09.2020р.

Сніданок:Каша молочна вівсяна 150/180

Кавовий напій з молоком 150/180

Хліб з маслом та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Обід: Капуста тушкована 40/40

Суп картопляний з курячими фрикадельками 180/200 20/20

Биточок рибний 50/60

Каша гречана з маслом вершковим 90/100

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20\30

Полуденок: Зрази із сиру кисломолочного з повидлом та сметаною т.о. 100/110 10/10

Какао з молоком 150/180

Крендель цукровий 75/75

04.09.2020р.

Сніданок: Пудинг із сиру кисломолочного з сметаною т.о. 80/100 10/10

Кавовий напій з молоком 150/180

Хліб з маслом та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Обід: Огірок свіжий 43/43

Суп картопляний з рисовою кр.та рибними консер.180/200 20/20

Котлета м’ясна 60/75

Макарони відварні з маслом вершковим 90/100

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20\25

Полуденок: Омлет запечений з сосискою 45/65

Оладки з медом 100/120 5/10

Какао з молоком 150/180

03.09.2020 р.

Сніданок: Суп молочний з макаронними виробами  180\200

Какао з молоком 150/180

Хліб з маслом та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Обід: Суп селянський 180/200

Котлета рибна 60/75

Овочі по-карпатські 120/150

Сік 150/180

Хліб 20\31

Полуденок: Буряк тушкований 40/50

Горохове пюре з маслом вершковим 90/100

Чай 150/180

Хліб 20/30

02.09.2020 р.

Сніданок: Суп молочний пшоняний  на згущеному молоці 180\200

Чай 150\180

Хліб з маслом та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Обід: Ікра баклажанова 30/40

Суп з овочів 180/200

Котлета куряча 50/60

Картопляне пюре 90/100

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20\31

Яблуко свіже 70/70

Полуденок: Кабачки тушковані в сметані 40/40

Сосиска відварна 30/40

Омлет натуральний 53/70

Ряжанка 110/110

Хліб 20/30

01.09.2020 р.

Сніданок: Суп молочний з макаронними виробами 180\200

Чай 150\180

Хліб з маслом та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Обід: Помідор свіжий 40\50

Борщ український 180\200

Шніцель м”ясний 60\75

Каша гречана 90\100

Компот з с\ф та родзинками 150\180

Хліб 20\30

Полуденок: Сирники з сиру кисломолочного з морквою та з медом 100\100 5\7

Какао з молоком 150\180