Зірочка
/ Меню
Меню

xarch-800

Щоденне меню складається відповідно до Примірного 2-х тижневого меню складеного технологами харчової промисловості УО Первомайської міської ради та затвердженого начальником УО  Первомайської міської ради

12.03.2020 р.

Сніданок: Суп молочний вівсяний 150\180

Чай з лимоном 150/180 5\5

Хліб з маслом та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Обід: Борщ з картоплею та капустою   180/200

Капуста тушкована  50\50

Макарони відварні  90/100

Сосиска відварна 51\51

Кисіль з яблук  150/180

Хліб 20/30

Банани 82\82

Яблуко свіже 45\45

Полуденок: Вареники з сирн. фаршем та сметаною 140\  4\

Вареники з картоплею та маслом вершковим  \140   \4

Чай з лимоном  150/180  2\2

Хліб з повидлом 20\30 5\10

11.03.2020 р.

Сніданок: Зелений горошок  консервований т.о. 15\20

Омлет натуральний 53\53

Макарони відварні з маслом вершковим 90\100

Чай 150/180

Хліб з маслом та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Обід: Суп з кльоцками  180/200

Биточок мясний 50\60

Картопляне пюре 90/100

Буряк тушкований 50\50

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20/30

Банани 60\60

Полуденок: Суп молочний пшоняний  180\200

Какао з молоком 150/180

Печиво цукрове 20\20

10.03.2020 р.

Сніданок: Суп молочний з макаронними виробами на згущеному молоці 180\200

Чай 150\180

Печиво цукрове 20\30

Обід: Суп картопляний з зеленим горошком 180\200

Биточок рибний 60\

Риба тушкована в томаті з овочами \75

Картопляне пюре 90\100

Компот з с\ф 150\180

Хліб 20\30

Полуденок: Галушки сирні з смет соусом 100\120 15\15

Какао з молоком 150\180

Хліб з мапслом та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

06.03.2020 р.

Сніданок: Каша молочна манна на згущеному молоці 150/180

Кавовий напій на згущеному молоці 150/180

Хліб з маслом та твердим сиром 20\30 3\5 3/5

Обід: Буряк тушкований 50/50

Розсільник “Ленінградський” 180/200

Рагу з птиці 50/100 60/125

Сік 150/180

Хліб житній 48,8/

Булочка бутербродна /40

Цукерки 22/22

Полуденок: Пиріжок з повидлом 100/100

Чай з лимоном 150/180 5/5

05.03.2020 р.

Сніданок:Суп молочний пшоняний на згущеному молоці 180/200

Чай з лимоном 150/180 5/5

Хліб з маслом та твердим сиром 20\30 3\5 3/5

Обід: Ікра кабачкова 20/30

Борщ з квасолею та картоплею 180/200

Оладки з печінки 50/60

Макарони відварні з маслом вершковим 90/100

Компот з с/ф   150\180

Хліб 20\30

Яблуко 74/74

Полуденок: Вареники ліниві відварні з сметаною 100/100 10/10

Какао з молоком згущеним 150/180

Бублики 12/12

04.03.2020 р.

Сніданок: Омлет запечений з сосискою 40/40

Каша перлова з маслом вершковим  90\100

Чай з лимоном 5/5  150\180

Хліб з маслом та твердим сиром 20\30 3\5 3/5

Обід: Розсільник «ленінградський» 180/200

Буряк тушкований 50/50

Биточок курячий 50/75

Картопляне пюре 90/100

Кисіль з яблук    150\180

Хліб 25/25

Апельсини 104/104

Полуденок: Пиріжок з сиром кисломолочним 100/120

Кавовий напій з молоком 150/180

03.03.2020 р.

Сніданок: Сосиска відварна 30\40

Каша пшенична 90\100

Какао з молоком  150\180

Хліб з маслом та твердим сиром 20\30 3\5 3/5

Обід: Суп картопляний з гороховою крупою 180/200

Котлета рибна 60\

Риба тушкованав томаті з овочами \75\75

Картопляне пюре 90/100

Компот з с/ф   150\180

Хліб 20\30

Полуденок: Драчена  50\50

Макарони відварні 90\100

Чай 150/180

Хліб 20\30

02.03.2020р.

Сніданок: Суп молочний вівсяний 180/200

Чай 150/180

Хліб з маслом та твердим сиром 20\30 3\5 3\5

Обід: Капуста тушкована (пекінська) 50/50

Суп картопляний з макаронними виробами 180/200

Котлета м’ясна 50/60

Картопляне пюре 90/100

Компот з с/ф 150/180

Хліб 20\30

Банани 95/95

Полуденок: Галушки сирні з сметанним соусом 100/120 15/15

Какао з молоком 150/180

Бублики 20/20